< Întoarceți înapoi
MSG_ALL_TOP_LOGO_ALT
ru

Blog

este interesant sărbătoarea unei zile de naștere cu mafia.md
15.11.2017
Mafia.md vă va ajuta să vă celești ziua de naștere interesantă!

M-am săturat de rutina de a sărbători ziua mea de naștere. Nu știu cât de interesant este să sărbătoriți o zi de naștere? Avem o opțiune interesantă pentru dvs. Vă oferim tuturor prietenilor dvs. invitați cu senzații și impresii extraordinare, care vor rămâne în memoria dvs. pentru o lungă perioadă de timp.

De a organiza o zi de naștere - joc mafia
24.08.2017
Mafia.md știe cum să organizeze o sărbătoare - o zi de naștere! Această sărbătoare va fi de neuitat!

Cum să organizați o zi de naștere? Această întrebare va fi răspunsă de Mafia.md. Oferim să vă organizăm o vacanță - o zi de naștere demnă și interesantă. Opțiunea noastră este să vă relaxați și să obțineți o cantitate inimaginabilă de emoții vii. "Classic Mafia" este o soluție non-standard care vă va surprinde pe dvs. și pe cei dragi.

jocuri de teambuilding - Mafia.md
22.08.2017
Mafia.md - un asistent de încredere în organizarea jocului pentru teambuilding!

Ați decis să vă distrați echipa, dar nu aveți o opțiune potrivită? Vă oferim cele mai bune jocuri pentru teambuilding. Mafia - unul dintre cele mai populare jocuri de echipa de rol din lume! Joc intelectual, care va oferi ocazia de a petrece timp cu beneficiul și plăcerea întregului dvs. personal. Aceasta atrage cele mai interesante discuții deschise și votare, aceasta este particularitatea acestui joc de team building.

Jocuri pentru corporative - Mafia
20.08.2017
Mafia.md - jocuri distractive pentru corporative!

Nu știu cum să dețin o corporație, după ce am primit multe emoții violente și pozitive? Jocurile distractive pentru companii sunt exact ceea ce aveți nevoie. "Mafia" - un joc de echipă care vă va permite să vă distrați în timpul corporației. Suntem întotdeauna gata să organizăm jocuri pentru dvs., făcându-l de neuitat în ceea ce privește dobândirea de noi experiențe și dezvoltarea spiritului de echipă al echipei dvs.

mafia md contact form
mafia md contact form

Lăsați o cerere pe corporativ

Trimiteți o aplicație
Copyright 2017 Создание сайта Studio Webmaster